• Het is te adviseren om naast apparaten die werken op gas een koolmonoxidemelder (CO-melder) te plaatsen, alsook in de slaapkamers en in kamers waar veel tijd wordt doorgebracht. De Ei Electronics 208W is een kwalitatief hoogstaande CO-melder met een moderne vormgeving, die gebruik maakt van bewezen sensortechnologie en daarmee zorgt voor een gerust gevoel.

    De koolmonoxidemelder van Ei Electronics is kwalitatief gezien erg goed. We willen namelijk dat jij zeker kunt zijn van een tijdige melding bij dreigend koolmonoxidegevaar. De Ei208W detecteert het gas al bij lage, niet schadelijke hoeveelheden en geeft bij een te hoge waarde een luid signaal af. Dit is een andere alarmtoon dan van een rookmelder. Zo weet je bij alarm direct of het gaat om brand of om een te hoge CO-waarde.

    De melder heeft een levensduur van 10 jaar en in de tussentijd hoef je geen batterijen te vervangen, wel zo handig.

    Altijd op de hoogte met de app

    Met de bijbehorende AudioLINK app heb je altijd inzicht in de status van je melder. Je kunt precies zien welke waarde de melder detecteert, ook als deze nog niet hoog genoeg is om de melder in alarm te laten gaan. Daarnaast kun je in de app bijvoorbeeld ook de batterijstatus checken. Zo weet jij zeker dat jouw melder werkt.    

    Bron : (Ei electronics)